Pagina principala | Contact | İstoric | Servicii | Certificate & Instrumente | Ştiri       TR  | RU  | ENG(2004 - 2014)

Turcia – Romania

Intre 2004 – 2014 efectuam transporturi pe ruta Turcia – Romania fara intrerupere. Mentinand stabilitatea pe ruta Turcia – Romania ne confera pozitia de lider de piata pe aceasta relatie.

Turcia – Rusia

In ultimii ani, in special multumita transporturilor effectuate cu compania Frigoglass in ultimii 8 ani la un volum de 5-20 autocamioane pe saptamana pe relatia Turcia – Rusia, compania noastra a castigat experienta pe aceasta piata. Multumita colaborarilor cu companii de transport de renume din Rusia cum ar fi TELS, Globaltranscom si STS, am facut posibila prezenta noastra ca agent si servicii in toate regiunile. Am inceput colaborarea cu client noi precum Sanica, Vestel Rusia, Franke, Nobel Ilac, Emin Teknik.
Compania noastra a castigat licitatia organizata de compania Bosch-Siemens pe ruta Turcia – Rusia. Am realizat transporturi pe ruta Ucraina – Turcia pentru compania Sisecam. Am inceput transporturi de cherestea din zona St. Petersburg sau alte zone din Rusia. Ca rezultat al acordarii unei atentii sporite si al muncii constante pentru dezvoltarea rutei Turcia – Rusia, deja suntem intr-o pozitie stabile pe aceasta piata.
Putem organiza si transport frigorific din zone ale Turciei precum Mersin, Izmir si Bursa pentru Rusia. Am inceput sa transportam produse electronice si electrocasnice cu autocamioane cu volum de 120 m3.
Am inceput si continuam transporturi pe calea ferata de la Cerkezkoy in Rusia cu vagoane rusesti.
Am creeat un department separat pentru aceasta piata cu colegi care sunt cetateni ai Moldovei, Ucrainei, Rusiei si Romaniei si continuam sa depunem toate eforturile pentru dezvoltarea acestui department.

Turcia – Kazakhstan

Impreuna cu dezvoltarea pietei din Rusia, am inceput sa primim de la clientii nostri din Rusia foarte multe cereri pentru transporturi pe relatia Kazakhstan, de aceea am decis sa ne restructuram si astfel in 2014, Dl. Firat Develioglu, care traieste de 15 ani in Kazakhstan, a devenit partenerul nostrum si astfel Rapid a inceput sa opereze si in Kazakhstan. In present:

1) Efectuam transporturi directe din Turcia pe autocamioane (standard – mega – frigorifice).
2) Efectuam transporturi directe de marfuri fara transbordare de la Cerkezkoy, Turcia catre Kazakhstan pe vagoane rusesti.
3) Efectuam transport din Turcia pe autocamioane sau containere la Poti, Georgia, iar apoi, transbordam in vagoane de cale ferata si transportam marfa din Poti catre orice destinatie din Kazakhstan.
4) Transportam containere fara transbordare din Turcia via Port Novorossiysk, unde aceleasi containere sunt incarcate pe platform de cale ferata catre orice destinatie din Kazakhstan.

Turcia – Iran

In ultimii ani, volumul de traffic intre Turcia si Iran este in plina dezvoltare. Dupa organizarea directiilor Rusia si Kazakhstan ne-am confruntat cu provocarea de a organiza o linie pentru Iran. In prima etapa, am deschis o agentie in Iran. In urma unui contract cu compania Afrabar, am creeat o retea de agentii in orasele Teheran, Tabriz, Zenji, Bazergan (granite Turcia – Iran), Bandar Abbas. Colaboram cu autocamioane inmatriculate in Iran. In acest moment, volumul nostrum constant de lucru pe relatia Turcia – Iran este de 5-40 autocamioane pe saptamana. Transportam in mod constant pentru companii precum: Hayat Kimya, Koroza, Eroz, Izodor, Merkas, Gulsan si Akinel. In comparative cu autocamioanele inmatriculate in Turcia, colaborand cu autocamioane iraniene ne permite sa oferim preturi avantajoase. Suntem convinsi ca punerea bazelor unei linii pe relatia Turcia – Iran va contribui la dezvoltarea companiei noastre. Am creeat un department special compus dintr-o echipa iraniana.


İn anul 1965 se infiinteaza la İstanbul de catre Nejat Dilmen societatea DARMEN Beynelminel Nakliyat

İn anul 1992 fiii acestuia Alp Dilmen si Ata Dilmen continua la İstanbul cu societatea Rapid Uluslararası Tasımacılık

İntre anii 1989 – 1992 societatea a fost administrata de catre Ayten Dilmen

İn anul 1992 s-a infiintat la Bucuresti, Romania societatea Rapid İnternational Transport

Din 2013, s-a luat decizia pentru a spori relațiile cu Rusia și țările CSI și asa cum se lucreaza cu Romania sunt în curs de dezvoltare si

linia de transport pentru Rusia .